Werkwijze


Iedere klus, groot of klein kent de volgende stappen.


1. Oriƫntatie

We gaan met u rond de tafel zitten. U vertelt uw plannen. Wij luisteren naar uw wensen, geven een advies en vertellen hoe en wanneer wij uw wensen kunnen realiseren.


2. Ontwerp

Als alle wensen in kaart zijn gebracht, gaan we aan de slag met een uniek ontwerp. Zijn er vergunningen nodig, dan regelen wij deze graag voor u.


3. Offerte

U wilt weten of uw plannen binnen uw budget passen. Daarom maken we binnen 3 weken een offerte met daarin een volledig overzicht van de kosten voor materiaal en werkzaamheden.


4. Planning

Het team van benodigde vakmensen wordt samengesteld en de materialen worden ingekocht. We maken een planning om de werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen.


5. Uitvoering

We gaan aan het werk. Dat doen we op zo'n manier dat u er zo min mogelijk overlast van heeft.


6. De oplevering

Samen met u inspecteren we het resultaat. We testen de installaties en het hang- en sluitwerk. Voor eventuele gebreken komen we terug. Wij zijn pas tevreden als u het bent.


7. Nazorg

We bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract zodat periodiek onderhoud goed en op tijd wordt verzorgd. Zo blijft uw pand in goede staat en voorkomt u problemen.